adize Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Oto in-box zakupionego niedawno przeze mnie modelu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 mm Ferrari... a ja się przymierzam do kupna F-430 Spider ale od revella pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merida Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 No fajne Ferrari a ile takie kosztuje? wyniosło?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 No to teraz wiem po co Ci są potrzebne emblematy w 1: 24 Ja na swoje Ferrari pewnie poczekam jeszcze ze dwa tygodnie zanim paczka do mnie dotrze Ciekawe czy oprócz gabarytów jest jakaś różnica pomiędzy moim kolosem a Twoją Testarossą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło... Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn A co do modelu to kiedyś kupiłem sobie taki metalowy. Uwielbiałem ten samochodzik, ale teraz nie podchodzi mi taki kanciak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn Tak i nam forum siądzie bo fotki będą się ładować cały dzień a Ferarka fajna,fajna Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 No to ja czekam z niecierpliwością na kolejną relację w wykonaniu adize . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz) Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)Pozdrawiam!! Żebyś sobie wybrał która Ci się bardziej podoba?? Pewnie różnią się jakimiś wskaźnikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adize Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 No fajne Ferrari a ile takie kosztuje? wyniosło?? Udało mi się go kupić za 60 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 18, 2008 Super Moderator Share Posted May 18, 2008 Witam. Piękny model, 60 zł to taniuśko. Ja za Enco dałem 140zł, a na allegro wczoraj widziałem za 249zł, ale to tak poza tematem. Już chciałbym widzieć twoją Testarossę w całej okazałości, ujętą gdzieś w jakimś pięknym widoku nad jeziorem itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)Pozdrawiam!! Są dwa zestawy zegarów bo jedne są na Europę a drugie na USA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts