Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto in-box zakupionego niedawno przeze mnie modelu:

IMG_2398.jpg

IMG_2399.jpg

IMG_2401.jpg

IMG_2405.jpg

IMG_2406.jpg

IMG_2409.jpg

IMG_2410.jpg

IMG_2411.jpg

IMG_2412.jpg

IMG_2418.jpg

IMG_2419.jpg

IMG_2420.jpg

IMG_2421.jpg

IMG_2422.jpg

Napisano

Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło...

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

mm Ferrari... a ja się przymierzam do kupna F-430 Spider ale od revella

pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie

Napisano

No to teraz wiem po co Ci są potrzebne emblematy w 1: 24 Ja na swoje Ferrari pewnie poczekam jeszcze ze dwa tygodnie zanim paczka do mnie dotrze Ciekawe czy oprócz gabarytów jest jakaś różnica pomiędzy moim kolosem a Twoją Testarossą

Napisano
Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło...

Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn

A co do modelu to kiedyś kupiłem sobie taki metalowy. Uwielbiałem ten samochodzik, ale teraz nie podchodzi mi taki kanciak

Napisano
Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn

Tak i nam forum siądzie bo fotki będą się ładować cały dzień

a Ferarka fajna,fajna

Pozdrawiam ccrriiss

Napisano

No to ja czekam z niecierpliwością na kolejną relację w wykonaniu adize .

Pozdrawiam

Napisano
Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)

Pozdrawiam!!

Żebyś sobie wybrał która Ci się bardziej podoba?? Pewnie różnią się jakimiś wskaźnikami

Napisano
No fajne Ferrari a ile takie kosztuje? wyniosło??

Udało mi się go kupić za 60 zł

• Super Moderator
Napisano

Witam.

Piękny model, 60 zł to taniuśko.

Ja za Enco dałem 140zł, a na allegro wczoraj widziałem za 249zł, ale to tak poza tematem.

Już chciałbym widzieć twoją Testarossę w całej okazałości, ujętą gdzieś w jakimś pięknym widoku nad jeziorem itp.

Napisano
Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)

Pozdrawiam!!

Są dwa zestawy zegarów bo jedne są na Europę a drugie na USA.