Jurras Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Kilka dni temu "odkopałem " starą Magnumkę ,którą dostałem od kolegi , stała chyba z 5 lat w piwnicy , niektóre elementy nie dały się zdemontować do powtórnego malowania , poprzedni właściciel pokleił ją na cyjanopan. Postanowiłem trochę odświeżyć ten model , zobaczcie fotki: Pozdrawiam Jurras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Fajne, że Ci sie udało ja odrestaurować a powiedz mi co sie stało z tamta czerwona magnia? Dlaczego taki grill stopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Tamta miała lekkiego dzwona , robiła kiedyś w dioramie ciągnięta przez holownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Wszystko ładnie cacy ale napis badziewny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Może trzeba było uzyć słowa niepotrzebny Fajnie, że przywróciłeś do życia ten model. Nie powinien był leżeć w piwnicy w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie jest źle tylko znaczek dał bym na srebrno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Oczywiście kolego masz rację, to grzech trzymać modele w piwnicy , kiedyś kilka dostałem w stanie totalnego rozkładu , Magnumka wyglądała najlepiej dlatego poszła na pierwszy ogień , postanowiłem wszystkie odrestaurować a jest co robić : VOLVO F 12 , PETERBILT , SCANIA z nosem chyba 113 , FREIGHTLINER albo KENWORTH holownik a nawet metalowy PETERBILT , waży ze 2 kilogramy a wygląda jak oryginał Italeri 1:24 jak chcecie to wrzucę fotkę tego zelażniaka , co do napisów na magnumce to firma poligraficzna ma zrobić mi znaczek i napis w oryginale ale nie wiem ile to potrwa , dlatego zrobiłem ten badziewny jak napisał kolega . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie chciałem Cie obrazić , tylko po prostu maksymalnie nie pasuje do modelu, bo został ładnie odrestaurowany, pomalowany a ten psuje cały efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie jestem z tych co się obrażają , nie ma sprawy kolego , dlatego jest to forum , żeby dowiedzieć się co poprawić lub zmienić w modeliku. 3maj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Elegancko się prezentuje A napis mógłby być MACK POWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Bardzo fajnie odrestaurowany model. Chciałabym zobaczyć tego "żelażniaka" PETERBILTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Nawet nie wiedziałem , że Revell budował takie modele , pod spodem widnieje napis Peterbilt 359 Revell 1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 No fajnie Renie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 No to bedziesz miał troche pracy Bardzo ładna Magnumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi