Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka dni temu "odkopałem " starą Magnumkę ,którą dostałem od kolegi , stała chyba z 5 lat w piwnicy , niektóre elementy nie dały się zdemontować do powtórnego malowania , poprzedni właściciel pokleił ją na cyjanopan. Postanowiłem trochę odświeżyć ten model , zobaczcie fotki:

a4f534a9d35b9ed9m.jpg

cd2e3bb3e4585bb2m.jpg

6e45b1730dac5020m.jpg

a9240f0821a20266m.jpg

64506ea239a22837m.jpg

c8b82dbb232d67edm.jpg

1dfb14bad3f742b6m.jpg

Pozdrawiam Jurras

Napisano

Może trzeba było uzyć słowa niepotrzebny

Fajnie, że przywróciłeś do życia ten model. Nie powinien był leżeć w piwnicy w ogóle

Napisano

Oczywiście kolego masz rację, to grzech trzymać modele w piwnicy , kiedyś kilka dostałem w stanie totalnego rozkładu , Magnumka wyglądała najlepiej dlatego poszła na pierwszy ogień , postanowiłem wszystkie odrestaurować a jest co robić : VOLVO F 12 , PETERBILT , SCANIA z nosem chyba 113 , FREIGHTLINER albo KENWORTH holownik a nawet metalowy PETERBILT , waży ze 2 kilogramy a wygląda jak oryginał Italeri 1:24 jak chcecie to wrzucę fotkę tego zelażniaka , co do napisów na magnumce to firma poligraficzna ma zrobić mi znaczek i napis w oryginale ale nie wiem ile to potrwa , dlatego zrobiłem ten badziewny jak napisał kolega . Pozdrawiam

Napisano

Nie chciałem Cie obrazić , tylko po prostu maksymalnie nie pasuje do modelu, bo został ładnie odrestaurowany, pomalowany a ten psuje cały efekt .

Napisano

Nie jestem z tych co się obrażają , nie ma sprawy kolego , dlatego jest to forum , żeby dowiedzieć się co poprawić lub zmienić w modeliku.

3maj się.

Napisano

Bardzo fajnie odrestaurowany model. Chciałabym zobaczyć tego "żelażniaka" PETERBILTA