Mates Napisano 16 Lipca 2020 Share Napisano 16 Lipca 2020 (edytowane) Na sprzedaż MiG-29 w wersji 9.13 od GWH. Modelu i wyprasek przedstawiać nie trzeba, ponieważ są znane i chwalone przez modelarzy. W zestawie wszystko kompletne, oryginalnie zafoliowane. Jedynie uzbrojenie jest zamiennie w woreczku strunowym, ale jest kompletne. Pudełko troszkę pozaginane od przechowywania. Cena 245 złotych z wysyłką kurierem UPS po mojej stronie. Jeśli ktoś zechce innąformę transportu to nie widzę przeszkód, z zastrzeżeniem, że doliczyć będzie trzeba koszty przesyłki wg wybranego przewoźnika. Model jest też dostępny na jednej z facebookowych giełd. Edytowane 16 Lipca 2020 przez Mates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Mogę zabrać, ale dopiero 3-5 Sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 22 Lipca 2020 Autor Share Napisano 22 Lipca 2020 Dla mnie nie ma problemu. Rezerwuję do tego czasu wobec tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Godzinę temu, Mates napisał: Dla mnie nie ma problemu. Rezerwuję do tego czasu wobec tego. Dzięki. Wezmę na pewno :). Napisz mi dane do przelewu na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Model został sprzedany. Transakcja bez zakłóceń. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi