Mr_Le_Mans Napisano 19 Lipca 2020 Napisano 19 Lipca 2020 (edytowane) Witam! Borę się za swój pierwszy model po dekadzie przerwy. Padło na Audi R10 TDI w skali 1:24 od Revell'a. Planuję podrasować tę maszynę zespołu, któremu wiernie kibicowałem przez lata. Jak i co będzie robione wyjdzie w praniu. Zapraszam. Na pierwszy ogień wymiana sprężarek na odlewy metalowe. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Mr_Le_Mans Cytuj
Vybor89 Napisano 19 Lipca 2020 Napisano 19 Lipca 2020 Powodzenia w budowie ;-)Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mr_Le_Mans Napisano 20 Lipca 2020 Autor Napisano 20 Lipca 2020 Silnik złożony na sucho. Doszła skrzynka z elektroniką na skrzyni biegów wraz z dławikami. Dojdzie okablowanie jeszcze i parę detali. Niestety wash na bloku silnika na zdjęciach jest totalnie niewidoczny... myślę czy nie dodać troszkę pigmentów w postaci smoke i city dust. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi