Mr_Le_Mans Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 (edytowane) Witam! Borę się za swój pierwszy model po dekadzie przerwy. Padło na Audi R10 TDI w skali 1:24 od Revell'a. Planuję podrasować tę maszynę zespołu, któremu wiernie kibicowałem przez lata. Jak i co będzie robione wyjdzie w praniu. Zapraszam. Na pierwszy ogień wymiana sprężarek na odlewy metalowe. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Mr_Le_Mans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Le_Mans Napisano 19 Lipca 2020 Autor Share Napisano 19 Lipca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 Powodzenia w budowie ;-)Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Le_Mans Napisano 20 Lipca 2020 Autor Share Napisano 20 Lipca 2020 Silnik złożony na sucho. Doszła skrzynka z elektroniką na skrzyni biegów wraz z dławikami. Dojdzie okablowanie jeszcze i parę detali. Niestety wash na bloku silnika na zdjęciach jest totalnie niewidoczny... myślę czy nie dodać troszkę pigmentów w postaci smoke i city dust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi