Drozdek Napisano 30 Lipca 2020 Share Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Długo mnie tutaj nie było, dobrych kilka lat. Niestety życie samo układa scenariusz. Przez ten okres czasu ukończyłem kilka modeli co postaram się nadrobić zaległymi galeriami. Najświeższym skończonym projektem jest wspomniany Plymouth Fury 1958 czyli "Blue Christine". Zestaw sam w sobie zaskoczył mnie pozytywnie składalnością oraz spasowaniem. Kilka wad również posiada, np mocowania do ramek w elementach chromowanych są zrobione od widocznej strony na modelu. Niektórzy mogą być zbulwersowani, czemu legendarną Christine pomalowałem na niebiesko zamiast czerwono. Otóż nie oglądałem filmu oraz chciał przetestować nowy rodzaj farby dlatego zdecydowałem się na poniższy kolor. W modelu zamontowałem również niewielki układ oświetlenia LED. Edytowane 30 Lipca 2020 przez Drozdek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 W dniu 30.07.2020 o 13:21, Drozdek napisał: W modelu zamontowałem również niewielki układ oświetlenia LED. to jakieś bateryjne zasilanie ? zupełnie się nie znam a całkiem fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2020 W dniu 1.08.2020 o 14:37, M.A.V. napisał: to jakieś bateryjne zasilanie ? zupełnie się nie znam a całkiem fajnie wyszło Zgadza się, mała bateria pastylkowa 3v z gniazdem schowana w zbiorniku paliwa. Podczas robienia zdjęcia zobaczyłem, że zapomniałem poprawić zbiornik bo trochę farby odeszło. Wiem, że powinien mieć inny kolor ale pod auto praktycznie nikt nie zagląda a jak stoi model to nawet nie widać bo rama zasłania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi