toled Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Model dla relaksu niemalże prosto z pudła - tylko zrobiony flock przestrzeni bagażowej i wnętrza, dodane pasy bezpieczeństwa i okablowanie silnika. Liczyłem, że model będzie podobnej jakości co kiedyś Enthusiast kit. Niestety nie jest to już to samo. Spasowanie znośne, dla fetyszystów - opony pachną gumą, szkoda, że oszczędzili na materiale na pasy, bo klamry dodali. Uwzględniając cenę modelu - jakieś 120-130zł, takie 4/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Mam zaczęty ze starej serii Enthusiast i też będzie trochę pracy przy spasowaniu elementów i nadlewkach z wyprasek. Co do Twojego modelu dla mnie trochę za mocno zapuszczone linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi