sotter Napisano 26 Sierpnia 2020 Share Napisano 26 Sierpnia 2020 Poprzednie ogłoszenie usunięte mam nadzieję że to będzie w pełni zgodne z regulaminem W informacjach nie znalazłem nigdzie zakazu poinformowania że można szukać tych przedmiotów na portalu aukcyjnym po moim nicku SOTTER. tak czy inaczej PIERWSZEŃSTWO mają koledzy z Modelworka. Zestawy żywiczne Veteran Model wg zdjęcia. Koszt przesyłki InPost 11 zł. Cena = najniższa jaką znajdzie kupujący w jakimkolwiek sklepie -20% HMS dreadnought + akcesoria od Trumpetera. Cena i koszty dostawy jak wyżej. Nippon Maru + pokład. Jak wyżej zasady. Uwaga: sklejony kadłub. I-400 + blaszki. Nowka nie śmigana. Zasady jak wyżej. Wielka blacha do Borodino do Zvezdy. Jak wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 27 Sierpnia 2020 Share Napisano 27 Sierpnia 2020 Ile za bl do borodino? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Hej w necie 55 USD -20% 180 zł i jeszcze jakiś rabat czyli 170 Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez sotter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Borodino sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 1 Września 2020 Share Napisano 1 Września 2020 Dla jaśności, której nie mam - ile za I 400 z blaszkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 1 Września 2020 Autor Share Napisano 1 Września 2020 No to zależy gdzie znalazłbyś najtaniej w sklepie jakimś internetowym i od tego -20%. Ale dzisiaj kończy się aukcja więc masz mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 1 Września 2020 Share Napisano 1 Września 2020 No dobrze a jak się to ma do licytujących na aukcji (np ja) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 2 Września 2020 Autor Share Napisano 2 Września 2020 15 godzin temu, tcl74 napisał: No dobrze a jak się to ma do licytujących na aukcji (np ja) ? Sprawa jest jasna. Oferta tutaj, to ukłon w stronę braci modelarskiej. Koledzy, którzy skorzystali z oferty zalicytowali tak by ich oferta była najwyższa. Wtedy mogłem zakończyć licytację. Dzisiaj praktycznie aukcje się kończą więc pozostaje czekać do następnej wyprzedaży, jeśli ktoś zainteresowany i po prostu szybko się zdecydować jeśli ktoś chce skorzystać z promocji modelworkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi