OLO Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Jak kolega mic43 poczuł się dotknięty moją wypowiedzią i nie wyczuł ironii z zachowania naszego kolegi to przepraszam ja nie z pisiorów odnienność mnie nie przeszkadza. A nasz kolega mógłby wreszcie przestać się mazać zacząć słuchać co się do nie go pisze I dawał z jagą dalej. Kolego ja 40 lat czekałem na ochy I achy nad moimi modelami I się nie doczekałem ,I żyję I wkleję dalej ale już nie wstawiam bo mi przestało zależeć liczy się zabawa i odpoczynek przy modelowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Panowie poco się kłócić o głupoty . To jest warsztat a nie plac zabaw o teoriach spiskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 4 godziny temu, mic43 napisał: Co to za głupie komentarze - "nie bądź baba"? Po co powielać jakieś krzywdzące, głupie stereotypy na temat kobiet? Patriarchat chyba wszedł za mocno komuś Jakie głupie ?, "nie bądź baba" znaczy nie rozpłacz/nie maż się Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi