Kowalec222 Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 13 godzin temu, bulik58 napisał: jak wygląda temat sklejania modelu z gwiazdy? Cześć, powiem Ci że K4386 ze Zvezdy jest bardzo dobrze spasowany, nie idealnie ale bardzo dobrze. Podobnie jak w Tajfun K od tego producenta cała buda jest z pojedyńczych ścian. Trzeba jednak być bardzo uważnym bo każda drobna niedokładność na wcześniejszych etapach może skutkować problemami ze spasowaniem. Wstyd przyznać, ale uważam że ten K4386 to bardzo dobry model w porównaniu do konkurencji z Meng i RPG. A tak na marginesie to K4386 w sumie skończony. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Twój kolejny bardzo udany model Dzięki, jeśli chodzi o kolejność to do gotowego podwozia z wklejoną ramą przedniej szyby pasowałem boki i tył, dach na samym końcu. Zresztą do tej pory nie jest wklejony na stałe wchodzi na wcisk. Natomiast referencyjne zdjęcie wg którego go malowałem nie istnieje, na początku miała to być luźna interpretacja fotki K4386 z V na drzwiach i masce. Gdzie zrobiona nie mam pojęcia. Potem postanowiłem zamalować V ukraińskimi flagami jak jest to widoczne na zdobycznych pojazdach w wątku Mrap na Ukrainie, ot i cała historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi