Serek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Cyknąłem szybkiego inboxa dodatków z italeri do naszych ciężarówek w 1:24 / 1:25, dość powszechny wynalazek i często kupowany, ale jeszcze nikt nie zrobił zdjęć ( na modelworku ) co w pudle, no więc może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 A łaska twa niech będzie na wieki ;) Teraz to już wiem, czy warto, czy nie warto kupić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja to samo , nigdzie nie można znaleźć in-box a , dziekujemy serku , sereczku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Dzięki bardzo , na pewno się przyda wielu użytkownikom (wliczając mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Od siebie dorzucę fotki innego zestawu w skład, którego wchodzą: rampa załadunkowa żóraw kalkomanie owiewki zakabinowe do scani serii 3 felgi typu kamaz komplet felg euro komplet opon Sorki za jakość fotek ale zrobione są już dość dawno temu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Tornado, to ja dam foty w lepszej jakości Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Tornado, to ja dam foty w lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Ten HDS jest fajny. Ciekawie można by go wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Ten HDS jest fajny. Ciekawie można by go wykorzystać. No jak to HDS , tylko najpierw trzeba go mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 No jak to HDS , tylko najpierw trzeba go mieć ... Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Jakieś 2 miesiące temu wszedłem do modelarskiego, wyszedłem z zestawem akcesoriów z hds. Cena 52zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Też mam hds-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Boże ostatnio na allegro poszło aż za 150 zeta ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 A ja mam tą rampę załadowczą i nawet już model pod nią szykuję Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Cześć!! Fajne są te zestawy też chciałbym je mieć tylko... sponsora mi brak a u mnie ciężko z kasą. No cóż zazdroszczę wam Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Cześć!!Fajne są te zestawy też chciałbym je mieć tylko... sponsora mi brak a u mnie ciężko z kasą. No cóż zazdroszczę wam Pozdrawiam!! Założe sie że nikt na forum za przeproszeniem nie sra pieniedzmi , u mnie tez krucho z kasą ale jak cos chce to sie kase uzbiera . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Zagladając w temat nowe zakupy to z dwie osoby mógł bym TYLKO wymienić xD W sumie to z kasą zawsze krucho było i będzie chyba xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Dokładnie jedna osoba to k....olega ;d , a druga to ? a tak pozatym to ja wole sklejac model na jakosc a nie na ilość . Skończmy ten offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Ta druga to wszyscy razem wzięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 a gdzie mozna dostac ten 2 zestaw ten pierwszy wiem ze jest na mojehobby za 56zł bodajze ale tego 2 nigdzie nie widzałem a całkiem fajny i prosił bym na odpowiedz obecnie sklejam SCANIE R 620 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Trzeba polować na allegro/ebay bo jest juz dawno nie produkowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Najbardziej pożądany zestaw Italeri z kategorii trucks & trailers Co ja bym za niego dał... Uhuhuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Cnote też (joke) Jak i sie postarasz to wychaczysz za 150 , generalnie to ten HDS tylko by mi był potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 oooo to ja dziekuje bardzo zakupie truck accessories z mojehobby:P pozatym jest to mój 2 model i pierwsze malowanie wiec trzeba troche poeksperymentowac a jesli mozna wiedziec oprócz tych 2 wiadomo wam o jakis innych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Jest jeszcze taki sam jak ten dostępny, tylko trochę starszy i różni się paroma rzeczami jak np. inne kalkomanie, drabinka, jakieś filtry zakabinowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi