Super Moderator jawkers Napisano 6 Września 2020 Super Moderator Share Napisano 6 Września 2020 Witam. Wstęp: Oglądając figurki Space Marines, postanowiłem spróbować swoich sił i pomalować kilka takich figurek. Wybór padł na Wybrałem Orków. W tym celu zakupiłem zestaw startowy. Z tego zestawu można wykonać: Orków Burna Boyz Oraz Orków Lootas Oraz kilka maszyn, nie wiem wyglądają jak maszyny leśne. Wybrałem orków lootas. Zastanawiam się nad wykonaniem wszystkich, wystarczy tylko zastosować magnesy do przymocowania rąk. Warsztat: Zacząłem od ubarwienia podstawek, iż zestawowe nie wyglądają zbyt ciekawie. Podstawki są jeszcze nie skończone. Kolejnie postanowiłem zająć się figurką. Usunąłem wszystkie widoczne nadlewki i zeszlifowałem miejsca łączenia form. Głowa Na razie to tyle, będę starał się na bieżąco uzupełniać relację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 Fajne gałgany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 Rób Boyzów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Września 2020 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Września 2020 Witam. Dzisiaj nałożyłem podkład na elementy z których składa się figurka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi