ssszzzymon Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 Kolejne modele do gier. Tym razem Zvezdowe Jagdtigery. To moja pierwsza styczność ze Zvezdą, gdzies w tyle głowy było wrażenie, że to dziadostwo trochę, ale bardzo miło zostałem zaskoczony. Modeliki całkiem fajne, choć ten bezklejowy system montażu powoduje, że trudniej je przerobić, jako, że malowałem troche na akord, nic nie odcinałem i nie giąłem. Oczywiście wszystko podlane klejem po bożemu. Malowanie Migiem Ammo głównie, detale Vallejo, Kimera i Tamiya. PS - lufa się rusza w góre, w dół, na lewo i prawo, prawdziwe szaleństwo ;). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 Z takimi pojazdami to w grze bedzie plus trzy do ataku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi