Axel Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Bardzo się podoba. Gratulacje. U mnie się kurzył w pudełku a u Ciebie bedzie cieszył oko na półce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Września 2020 Autor Share Napisano 24 Września 2020 12 minut temu, Axel napisał: Bardzo się podoba. Gratulacje. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Fajna kolekcja Zipperków. Widzę, że również jesteś fanem 104 :). To miłe bo w Polsce brakuje fanów tej prześlicznej i bardzo udanej chociaż kontrowersyjnej maszyny. U mnie jest około 100 Starfighterów w skałach 1/144-1/32 a aktualnie siedzę nad Zipperem z... Academy ...:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 7 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Fajna kolekcja Zipperków. Dzięki 7 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Widzę, że również jesteś fanem 104 Fanem to trochę za dużo powiedziane. Jest taki jeden na forum co mnie dusi i PIŁUJE w temacie więc żeby mi pod oknem z transparentem nie chodził to wrzucam co jakiś czas nową sztukę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Lubię Twoje miniaturowe Starfightery. Dobra robota i zawsze chętnie je oglądam. . Ja jednak postawiłem na malowania specjalne i okazjonalne oraz NASA:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi