keravnos Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Aloha. Po dosyć długiej przerwie udało mi się skończyć poniższe cudo - pojazd w stylu What If czyli Waffentrager auf E100 firmy Amusing Hobby. Pojazd, który nigdy nie opuścił deski kreślarskiej a do szerszej publiczności trafił dzięki implementacji do gry World Of Tanks. Sam model jest ciekawy, chociaż składanie było dość monotonne i miejscami mało 'amusing" (stąd m.in. przyspawany dwuteownik na wieży, który maskuje tragiczną wręcz szparę jaka tam powstała). Model jest praktycznie z pudła, nie licząc Friuli (zestawowe gąski były tragiczne w układaniu). Camo to czyste S-F, a jak już szalałem to dorzuciłem figurantkę od Chińczyka z YufanWu. Pancerfausty oraz skrzynie są z Miniartu, podobnie jak podłoże. Cegły własnej roboty. Mam nadzieję, że efekt końcowy wam się podoba - ja w każdym razie jestem zadowolony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Czuć delikatny powiew deathmetalowego klimatu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Postać w płaszczu na madsien mi wygląda.. Fuhrer to kalka czy szablonik spłodziłeś?? Edytowane 25 Września 2020 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Pomysł i wykonanie przednie. Figurką pierwsza klasa! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 26 Września 2020 Autor Share Napisano 26 Września 2020 10 godzin temu, piotrkur napisał: Postać w płaszczu na madsien mi wygląda.. Fuhrer to kalka czy szablonik spłodziłeś?? Parę lat temu kupiłem u Chińczyka za całe 2,5 $ ramkę metalowych szablonów do robienia takich cudów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Podoba się! masz może linka do dilera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 No fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi