Klapouch Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 Takiego małego brudaska postanowiłem zrobić. Leżał w szufladzie, bez lufy, pobazgrany kredkami - pomyślałem, że go pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 Ale będziesz go kąpał w Cleanuxie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 Jak będzie trzeba. Ale, że za dużo błota, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 Ach kurcze, to galeria jest. Teraz widzę, że pomyliły mi się działy Myślałem, że warsztat otwierasz. Wielgachny ślad po łączeniu form na osłonie działa, brak karabinów, niepomalowane wydechy oraz obicia i brudzenie. Stąd zasugerowałem się, że dopiero będziesz zaczynał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi