tomek14147 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam. Przeglądalem ostatnio ofertę Dragona na jego stronie i znalazłem taki modelik. Czy wie ktoś gdzie na polskich stronach można takowy dostać? Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Nie wiem jak coś można "dostać na polskich stronach", ale jeżeli chodzi Ci o kupno w sklepie internetowym to tego modelu jeszcze w kraju nie ma. A samych sklepów internetowych które sprzedają modele DML-a jest od groma, google + trochę wysiłku umysłowego i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Tiger Hybrid z grupy Fehrmanna poki co widziałem tylko w formie gotowego modelu 1/72. Jeśli jeszcze tego modelu nie ma w netowych sklepach to kwestia miesiąca i już będzie, a sklepow z DML-ami jak napisano wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Przypomniałem sobie, że Hasegawa robi ten model pod nazwą Tiger Hybrid.... i też w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedzi. A z tymi Tigerami I z DML to bym tak nie przesadzał, bo na większości stron, na których sprawdzałem do były nie dostępne, tak samo w sklepach w moim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Oto ten z Hasegawy: KLIKNIJ TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Dzięki Jakubie za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi