Cinekf1 Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 Witam. Chciałbym porsiś znawców tematu o poradę, które z dostępnych na rynku modeli Mustangów w skali 1/48 będa najlepszymi do budowy miniatur z poniższej grafiki. Za pomoc z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Października 2020 Share Napisano 11 Października 2020 Jak dla mnie Mustang III - Tamiya, Mustang IV,IVa - Eduard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Października 2020 Autor Share Napisano 11 Października 2020 Też nad nimi właśnie się zastanawiałem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 12 Października 2020 Share Napisano 12 Października 2020 Witam Ale model Mustanga WC-V nie da się zrobić z modelu Tamiya. Trzeba robić przeszczepy Poniżej link do warsztatu który obrazuje co i jak trzeba zrobić. http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?f=88&t=52701&sid=a53e63b4190428dd8461e54ecf709c38 i gotowy model Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 13 Października 2020 Autor Share Napisano 13 Października 2020 Dzięki za pomoc, warsztat jak najbardziej przyda się w pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Cytat Ale model Mustanga WC-V nie da się zrobić z modelu Tamiya. Trzeba robić przeszczepy Dziś to może być prostsze niż wtedy gdy ja kleiłem. Można spróbować wykorzystać jedną z doklejanych płetw z modelu edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi