toled Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Taki tam, bez miliona dodatków, ot z pudła Nadal te pojazdy mnie nie kręcą, ale może dorosnę do Kawasaki Ninja H2R z Tamki z waloryzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Bardzo ładny i super zdjęcia. Na czym stoi ten motocykl, że jest taki efekt lustra? I co jest tłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 Motocykl stoi na czarnej błyszczącej podstawce akrylowej 50x40cm - do dorwania na allegro za +/- 40zł. Tła nie ma - fotografowanie z daleka od ścian z jedną lampą i mocno przymkniętą przysłoną. f/9 do f/13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Za dwie dyszki są 50cmx50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 No mniej więcej tak może być. Można też kupić zwykłe czarne tło + na to kłaść szklaną szybkę z ramki na zdjęcia. Zaletą tego sposobu jest to, że nie rysuje się to tak, jak podstawka akrylowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2020 Share Napisano 21 Października 2020 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi