kondibakugan Napisano 20 Października 2020 Share Napisano 20 Października 2020 Lufa RB reszta z pudła, jak zwykle problem z DS'ami były za krótkie o jakiś 1 centymetr ale udało się to naciągnąć. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Października 2020 Super Moderator Share Napisano 20 Października 2020 Kurcze, te zdjęcia strasznie krzywdzą ten modelik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 20 Października 2020 Autor Share Napisano 20 Października 2020 5 minut temu, Marcin Rogoza napisał: Kurcze, te zdjęcia strasznie krzywdzą ten modelik... Właśnie nie wiem co jest grane... robiłem zdjęcia lustrzanką na komputerze są fajne ale za duże więc zmniejszałem w każdy sposób paint, jakieś programy oraz online i za każdym razem jakość się wysypuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 21 Października 2020 Share Napisano 21 Października 2020 To nowy czy stary wypust Dragona. Ze starym nie było problemów z gąskami do Sherman'ów.Dopiero na zawieszeniu. HVSS były krótkie ale o parę milimetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 W dniu 21.10.2020 o 13:25, OLO napisał: To nowy czy stary wypust Dragona. Ze starym nie było problemów z gąskami do Sherman'ów.Dopiero na zawieszeniu. HVSS były krótkie ale o parę milimetrów Nie znam się czy to stary czy nie, zamieszczam zdjęcie podglądowe. Wiem tylko że te gąski to porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 jak robisz zdjęcia to oświetlaj model jednocześnie z dwóch stron (prawo-lewo) ---> będzie lepiej widoczny i nie będzie cieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 To wznowienie i te modele są coraz słabsze .A modelik fajnie wyszdł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi