kondibakugan Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Lufa RB reszta z pudła, jak zwykle problem z DS'ami były za krótkie o jakiś 1 centymetr ale udało się to naciągnąć. Miłego oglądania Quote
Super Moderator Marcin Rogoza Posted October 20, 2020 Super Moderator Posted October 20, 2020 Kurcze, te zdjęcia strasznie krzywdzą ten modelik... Quote
kondibakugan Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 5 minut temu, Marcin Rogoza napisał: Kurcze, te zdjęcia strasznie krzywdzą ten modelik... Właśnie nie wiem co jest grane... robiłem zdjęcia lustrzanką na komputerze są fajne ale za duże więc zmniejszałem w każdy sposób paint, jakieś programy oraz online i za każdym razem jakość się wysypuje... Quote
OLO Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 To nowy czy stary wypust Dragona. Ze starym nie było problemów z gąskami do Sherman'ów.Dopiero na zawieszeniu. HVSS były krótkie ale o parę milimetrów Quote
kondibakugan Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 W dniu 21.10.2020 o 13:25, OLO napisał: To nowy czy stary wypust Dragona. Ze starym nie było problemów z gąskami do Sherman'ów.Dopiero na zawieszeniu. HVSS były krótkie ale o parę milimetrów Nie znam się czy to stary czy nie, zamieszczam zdjęcie podglądowe. Wiem tylko że te gąski to porażka... Quote
M.A.V. Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 jak robisz zdjęcia to oświetlaj model jednocześnie z dwóch stron (prawo-lewo) ---> będzie lepiej widoczny i nie będzie cieni Quote
OLO Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 To wznowienie i te modele są coraz słabsze .A modelik fajnie wyszdł Quote
Recommended Posts