Messer Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Witajcie, Midget w końcu doczekał się... końca Nie obyło się bez problemów na finiszu - stopiły mi się koła przy próbie zmycia z nich farby ( stąd inne ), szyby się odkształcały czy lusterka uparcie zmieniały położenie ( duże luzy montażowe ). Nie mniej jednak się udało. W modelu dodałem: - całkowite oszklenie łącznie ze światłami -dwa typy kół -obniżone zawieszenie przód + nastaw - klatka, kubełek i "bebecha" we wnętrzu - całą tylną ramę wraz z zawieszeniem Reszta z pudła. Kalki są projektu PabloDesign - świetna jakość - polecam. Malowany jak to u mnie - Vallejo Model Color rozcieńczane pod aero. Pozdrawiam Messer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 świetny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Super klimat. Coś na pakę dodaj. Np. jakąś gastronomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Października 2020 Share Napisano 28 Października 2020 Super wyszedł ten model, jak zwykle świetne malowanie, do zmian zapomniałeś dodać poszerzenia tyłu oraz unikalne tablice rej. Koncepcja bardzo mi się podoba, a problem z kołami moim zdaniem obrócił się na Twoją korzyść - podoba mi się koncepcją dwóch różnych kompletów felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi