mandrivecs Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 Toyota Tacoma była jednym z wielu pickupów używanych przez jednostki specjalne w Afganistanie w czasie operacji OIF/OEF. Przykładowe zdjęcia rzeczywistego pojazdu: Poniżej to, co do tej pory udało mi się zbudować i pomalować (zestaw bazowy - Meng Model VS002 Pick Up with Equipment, tobołki z zestawu Black Dog T35066 Pick-up US special forces accessories set for Meng Models). Model składa się bez problemu, bez grama szpachli. Trzeba tylko uważać na delikatne zawieszenie. No i pomalowanie tego klocka z żywiczy nie jest łatwe. Na tym etapie nałożyłem tylko kolory bazowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 Autko fajnie, starannie pomalowane, widać to zwłaszcza wokół reflektorów. Ciekawym efektu końcowego. Figurantów planujesz jakichś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 Figurek operatorów SOF mam sporo. Może w końcu przełamię się, żeby że 3-4 pomalować i ustawić na jakiejś podstawce przy tym wozie. Dojdzie jeszcze przednia osłona, antena Harrisa i km na rurach za kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 To ten co miał być dla mnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 Hehe... Ten. Pisałem Ci, że go nie sprzedam, bo za dużo się przy nim już narobiłem. Zanosi się, że nareszcie doczeka końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi