HKK Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Tutaj https://www.youtube.com/watch?v=Q09WDYw2R-0&t=1202s Jest powiedziane, że te A-Stand to sa Alclad-y tylko w innym "przyjaznym" opakowaniu. Nb. film Mig-a milczy o tym. Na czym przyjazność ma polegać, nie wiadomo. Nikt jeszcze nie pokazał, jak te buteleczki się otwiera, co jest denerwujące, skoro chwalą się lepszym opakowaniem a nie pokazują go w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 Na pewno ktoś to zrecenzuje. Ja tylko tak z kronikarskiego "obowiązku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 1 minutę temu, _OldMan_ napisał: Na pewno ktoś to zrecenzuje. Ja tylko tak z kronikarskiego "obowiązku". Rozumiem. Ja tam niespecjalnie poważam firmę Mig-Ammo, bo rebrandując produkty innych marek nie raczą o tym wspomnieć. Ok, nie muszą ale po co kłamać jak w tym przypadku: Cytat (...) specifically designed for airbrush use, exclusively by AMMO. Choć w następnym zdaniu: Cytat Manufactured in the UK, using only the best materials, by an experienced team (...) Czyli sami te farby "wyłącznie zaprojektowali" ale produkowane są przez doświadczoną ekipę w UK? Taaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 Na tym polega "business". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) A-stand'y to farbki HR hobbies, nie wiem czy Alclad'y robi ta sama firma? edit. https://www.wonderlandmodels.com/blog/alclad-ii-brand-splits-from-uk-producer/ - generalnie to to samo Edytowane 13 Maja 2023 przez blackriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi