Bilonzo Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Ja tam nie chcę nic mówić, ale jak już patrzysz w instrukcję to rób to uważnie . Chodzi mi o tłumik... Tą pokrywę ze znaczkiem Mercedesa przyklej poprawnie, bo jak narazie jest do góry nogami... Źle nie jest, ale mogłoby być lepiej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Zauważyłem to ale jak już było sklejone i pomalowane i nie chciałem pyprać bo jeszcze bardziej bym spyprał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Wczoraj znalazłem trochę czasu na pomalowanie części i kabinki Fotki:) Części: Kabina: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 No kolorek ładny masz jakiś wzór na malowanie czy według swojej koncepcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 No Też kolor fajny może jeszcze jakieś sczalki takie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Malowałem według własnego pomysłu,a uszczelek nie będę malował Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Można by to nazwać, Gold Edition. Bardzo ładne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Kolejno doklejane części Foty: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 No, Actros, powiem Ci , że zrehabilitowałeś się tym malowaniem. Super kolorek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 No, moja przedmówczyni adize ma racje. Kolorek, fajnie dobrany, do mercedesa. A planujesz jakąś naczepę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Aż mi narobileś chrapke na ten model... po prostu świetna robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Szkoda, że wanny nie ma jeszcze w sprzedaży bo by to mogło cudnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 No planuje naczepę,z bratem składamy się na skanie "DRAGON" Brat (Maniakscań) bierze scanie a ja naczepę......... Mała przymiarka kabiny i ogólnie:) : Sory za foty robiłem je przed chwilą ,lecz może coś widać Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 OoOoO... Nawet nie wiedziałem, że posiadamy zdolne rodzestwo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Fotki fotkami ale powiem Ci że kolorek piękny tak jak już ktoś tu pisał GOLD EDITION Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Lepsze fotki : Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Hmm.. teraz to wygląda jak srebny?? To właściwie jaki to jest kolor srebny czy złoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Złoty lecz tam jest za ciemno i dokładnie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Hmm.. teraz to wygląda jak srebny?? To właściwie jaki to jest kolor srebny czy złoty?? Heh ja też myślałem, że Actros przemalował model Szczerze mówiąc srebny merolek bardziej mi sie podoba, no ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Hmm.. teraz to wygląda jak srebny?? To właściwie jaki to jest kolor srebny czy złoty?? Heh ja też myślałem, że Actros przemalował model Szczerze mówiąc srebny merolek bardziej mi sie podoba, no ale to rzecz gustu Dokładnie tornado jakiś lakier na to i by był taki jak na podpisie Actrosa, ale złoty też musi fajnie wyglądać. PS>Jak złożysz model weź go gdzieś na dwór i tam popstrykaj zdjęcia, aparatam najlepiej bo te chyba komórką były robione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Nie,są robione aparatem Benq DC C530 5.0 MEGA PIXELS i też myślałem że porobie fotki na dworze:) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Zderzak przedni : Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Bardzo fajne zdjęcie, wklejaj tylko takie, jestem leniwy i nie chce mi się klikać na każde zdjęcie. A co do modelu to zrobiłeś bardzo duży postęp, bo Blach edition szczerze nie wyszedł ci za to "GOLD EDITION" jest super. P.S "GOLD EDITION" wymyśliłem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Cześć!! Fajnie wychodzi Ci ten model, podoba mi się kolor Jestem ciekaw jak będzie się prezentował na dworze w pełnym słońcu Pewnie sam będzie wyglądał jak słoneczko Pozdrawiam i powodzenia, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Zderzak doklejony do ramy : Tam brat robił swoją Scanie i mi się we fote wcisnął Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi