adamkijak Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Ladnie i czysto, bardzo mi sie podoba. Jako ze niedlugo czeka mnie pierwsze w zyciu malowanie kamo, to sobie podpacze troszke twoj projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Witaj! Też ten model będę składać, już leży w pudełeczku koło biurka i czeka na to aż będę mieć chwilkę czasu i jak blaszki przylecą do mnie wraz z listonoszem... Strasznie się nakręciłem na ten model, ale nie potrafie do niego nigdzie wyczaić ogniwek :( chodz te gumisie nie wyglądają najgorzej i po odpowiednim tuningu na "eksploatację" będzie coś się dało z nich wyciągnąć... Pytanie i wielka prośba do reggy i/lub Barthass Nie znam się tak dobrze na broni i uzbrojeniu nowoczesnym, a tym bardziej na krajach gdzie ta technika wykracza ponad dwa wolanty i pedał gazu jak w t-55 i tym podobnych, bo od niedawna się przerzuciłem na postwojenne produkcje woiskowe... Więc wracam do pytanka, co to jest za karabin który jest zamontowany w jażmie na wieży tego potwora? Czy są jakieś metalowe lufy do tej maszynki i do tego KM-u, chodz mimo wszystko oglądając lufe zestawową jestem z niej w miare zadowolony, chodz nienaturalnie strasznie wygląda ta "okładzina" nie wiem jak to nazwać, ten worek z sprężyną w środku która zapobiega dostawaniu się brudu tam gdzie lufa podczas odrzutu się ślizga do tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Cześć Km który jest zamontowany na wieży to L7A2 pochodna belgijskiego FN MAG-a. http://en.wikipedia.org/wiki/FN_MAG Czy ktoś do niego produkuje lufę to nie wiem. Co do zasadniczego uzbrojenia to lufę aluminiową produkuje Barell Depot pod nr katalogowym BD35042 Tutaj są jej zdjęcia: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=BD35042 Zdjęcia pochodzą z książki [WWP] - AS-90 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Dzięki za info! Teraz delektuje się pudełkiem, zawartością i blaszkami od edzia, ale zastanawiam się nad wnętrzem, lufę widzę że ciężko będzie zdobyć... Ale cóż, jakoś sobie trzeba dawać rade, teraz przeglądam fotki a potem się zastanowe jak tam bebeszki wstawie, raczej tylko przedział bojowy będzie otwarty, w typowym "stylu" jak widzę przy prowadzeniu ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi