Mierzu Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Zrobiłem taką oto czwóreczkę, jako mój czwarty model w życiu. Daję do warsztatu, bo pojazd docelowo ma stać na podstawce z gorącym piaskim pustyni+ kamyki jakieś. Dla "szperaczy": wanna nie jest jeszcze na stałe doczepiona do nadwozia, zatem widać na zdjęciach szparę na łączeniu. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Noo szok... piękny, a to dopiero czwarty model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Bardzo ładny! Naprawdę śliczna czwóreczka. Czekam na pustynną podstawkę. Jedyne co, to wywal tą antenę, bo jest za chuda i giętka, a powinna być gruba i sztywna. Po to właśnie jest ta rynienka, którą przykryłeś szmatą, żeby antena się tam składala... Grtatuluję super modelu. Zwłaszcza że to Twój czwarty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Jak na czwarty model to jest bardzo dobrze. Warto zwrocić uwagę, że jest to dość stary już model Tamki, więc tym większe uznanie. Tłumik ciekawie przepalony, choć nieco za bardzo. Obicia, ciekawe ładne, rozjaśnienia na środku pancerzy bardzo efektowne, sam wash też dość fajny choć na płycie silnika za ciemny. Jedyne do czego się przyczepię to gąski, gumofilce Tamiyi należało wymienić. Widać, że są naprężone, a powinny raczej zwisać - szkoda, że ich nie wymieniłeś, bo troszkę to popsuło efekt końcowy, ale generalnie powtarzam, Twoj czwarty model jest bardzo dobry, piąty i kolejny zapewne także będą takie, albo i lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 jak na czwarty model bardzo ładnie i czysto sklejony przyznam że dłużej jestem w tym fachu jednak gorzej tobie to od ciebie Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Jak na czwarty model to naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem, fajnie zrobiony i nie wygląda plastikowo. Czkam na efekt końcowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Dziękuję za komentarze. Dodać jeszcze mogę, żę model w całości malowany pędzlem (pactrami), wash olejny, do tego suchy pędzel, obicia również pactrą, zabrudzenia pigmenty, suche pastele. Niedługo umieszczę pojazd w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 ...model w całości malowany pędzlem (pactrami) No to brawo... Kupuj aerograf, to dopiero wowczas zobaczysz jak można się bawić, a i jakość będzie lepsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Rękodzieło(pędzlo-dzieło) ładne. szmatka i antenka..hm... Czekam na końcowy efekt, bo pewnie jeszcze będziesz cośtam malował w nim ,prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Antena została już wymieniona na stywną, jak... sztywny pal azji. Co do szmatki to znalazła się tam z konieczności. Otóż zgubiłem gdzieś rynnę do chowania anteny i nie miałem, materiałów , żeby ją dorobić, stąd szmatka . Nie wiem czy kolorystycznie pasuje, ale trudno. Co do modelu to już teraz umieściłem go na winietce z piachem, dodałem kartony z niemieckim żarciem frontowym i dodatkowo będzie jeszcze flaga Rzeszy na wieżyczce. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Co do modelu to już teraz umieściłem go na winietce z piachem, dodałem kartony z niemieckim żarciem frontowym i dodatkowo będzie jeszcze flaga Rzeszy na wieżyczce. Pozdrawiam! Ani widu, ani słychu..Mierzu, będzie w galerii(znaczy nie Ty, model..się znaczy;D)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi