kowal76 Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Szukam tego modelu :). Wiem że na Ebayu można znaleźć, ale ja tam nie kupuje. I takiego :). Edytowane 11 Grudnia 2020 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Gdzieś go miałem ten satellite killer. Jak znajdę dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 14 Grudnia 2020 Share Napisano 14 Grudnia 2020 Witam.Na eBayu jest za 12 euro ,ale przesyłka 25.Mam jakiś F15 e, wypraski te same co w D,tylko różni się wyzbrojem.Rozcięty,kompletny,brak pudła.Kalka po 30 latach da się użyć.Chyba i żydowski F 15C esci również by się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2020 Godzinę temu, Crimson King napisał: Witam.Na eBayu jest za 12 euro ,ale przesyłka 25.Mam jakiś F15 e, wypraski te same co w D,tylko różni się wyzbrojem.Rozcięty,kompletny,brak pudła.Kalka po 30 latach da się użyć.Chyba i żydowski F 15C esci również by się znalazł Tak jak napisałem Ebay mnie nie interesuje. Jak F 15 C Izraelski kompletny z pudełkiem i nic nie powycinane, to ewentualnie byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 14 Grudnia 2020 Share Napisano 14 Grudnia 2020 Niestety F15C też rozdziobany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2020 8 godzin temu, Crimson King napisał: Niestety F15C też rozdziobany To w takim razie podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Do zamknięcia. Temat nieaktualny. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi