Klapouch Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Moje pierwsze podejście do kamuflażu. Widzę parę niedociągnięć, ale cóż - zmęczyła mnie pokraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Merytorycznie w czołgach japońskich nie siedzę więc w tym zakresie się nie wypowiem. Natomiast na ostatniej fotce "daje po oczach" reflektor i prawa gąsienica. Reflektor spokojnie można wydrążyć, pomalować od środka na srebrno i zalać Distalem Rapid - fajne wypukłe oszklenie by wyszło. Gąsienica na kole napędowym - chyba zęby po obu stronach koła nie wyszły naprzeciwko siebie, skutek jest taki że trzpienie gąsienic po zewnętrznej trafiają między zęby koła (tak jak powinny) a od wewnątrz wchodzą na ząb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Masz rację, te wewnętrzne zęby są źle. Trochę szkoda, bo gąsiennice w tym modelu są naprawdę fajne - połówki kół są doklejane do całości, więc można swobodnie sobie pobrudzić gęsi a koła pomalować osobno. Ale jak to bywa przy męczącym modelu - zauważyłem to dopiero po Twoim komentarzu. Co do lamp - obiecuję następnym razem tak zrobić. Mam już nawet ręczną wiertarkę Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi