Klapouch Napisano 12 Grudnia 2020 Napisano 12 Grudnia 2020 Moje pierwsze podejście do kamuflażu. Widzę parę niedociągnięć, ale cóż - zmęczyła mnie pokraka. Cytuj
Michal_G Napisano 13 Grudnia 2020 Napisano 13 Grudnia 2020 Merytorycznie w czołgach japońskich nie siedzę więc w tym zakresie się nie wypowiem. Natomiast na ostatniej fotce "daje po oczach" reflektor i prawa gąsienica. Reflektor spokojnie można wydrążyć, pomalować od środka na srebrno i zalać Distalem Rapid - fajne wypukłe oszklenie by wyszło. Gąsienica na kole napędowym - chyba zęby po obu stronach koła nie wyszły naprzeciwko siebie, skutek jest taki że trzpienie gąsienic po zewnętrznej trafiają między zęby koła (tak jak powinny) a od wewnątrz wchodzą na ząb. 1 Cytuj
Klapouch Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Masz rację, te wewnętrzne zęby są źle. Trochę szkoda, bo gąsiennice w tym modelu są naprawdę fajne - połówki kół są doklejane do całości, więc można swobodnie sobie pobrudzić gęsi a koła pomalować osobno. Ale jak to bywa przy męczącym modelu - zauważyłem to dopiero po Twoim komentarzu. Co do lamp - obiecuję następnym razem tak zrobić. Mam już nawet ręczną wiertarkę Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Klapouch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi