emilc78 Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Ostatnimi czasy otrzymałem w prezencie zestaw identyczny jak na ilustracji - o ile dobrze mi się wydaje, model lekko już archiwalny, więc i żal składać części zestawowe. Pomyślałem więc, aby zwymiarować części i zrobić model drapany. W zasadzie wszystko dam radę odtworzyć sam, oprócz kadłuba. Czy może ktoś z kolegów naprowadziłby mnie jak tego dokonać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Odlanie w żywicy? Część po części? 21 minut temu, emilc78 napisał: model lekko już archiwalny, więc i żal składać części zestawowe. Mam taki sam dylemat. Wpadły mi figurki z Czechosłowacji, tez żal otwierać. (sorry za spam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi