fanpancerki Napisano 15 Grudnia 2020 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Plan jest taki żeby model skleić do wigilii . A pomalować kiedyś przy okazji odpalenia aero do jakiegoś Hmmwv. Model oceniam dobrze poza spasowaniem gąsienic z osłonami . Oczywiście js-4 jako dawny fan wota chciałem posiadać go w swojej kolekcji. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki 2 Cytuj
Michal_G Napisano 16 Grudnia 2020 Napisano 16 Grudnia 2020 Sklejałam kiedyś IS-3M, całkiem pozytywnie go oceniam. IS-4 to żadne sci-fi, wyprodukowano około 250 sztuk. Cytuj
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) A to nie wiedziałem nie interesowałem się nigdy czołgami pokroju Js-7, Js-4 , Object 279 itp. Ale widzę muszę uzupełnić swoją wiedzę w tym temacie. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj
Michal_G Napisano 16 Grudnia 2020 Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze w kwestii formalnej - JS (Józef Stalin) ew. IS a nie Js czy js- można Stalina nie lubić, ale ortografia obowiązuje (chyba że Koledze shift się notorycznie w klawiaturze zacina, to trzeba ją wymienić). 1 Cytuj
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) I tyle ze sklejania, to chyba pierwszy model który skleiłem właściwie w 2 dni. A na malowanie JS-4 jeszcze poczeka, może nawet do lata. Szpachlówkę użyłem tylko koło jarzma działa. Ps. Teraz na zdjęciach zobaczyłem jak wyglądają zbiorniki paliwa, a z tym trzeba coś zrobić. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Napisano 16 Grudnia 2020 W kolejnym odcinku oczywiście Hmmwv. Cytuj
_OldMan_ Napisano 16 Grudnia 2020 Napisano 16 Grudnia 2020 8 godzin temu, Michal_G napisał: Jeszcze w kwestii formalnej - JS (Józef Stalin) ew. IS a nie Js czy js- można Stalina nie lubić, ale ortografia obowiązuje (chyba że Koledze shift się notorycznie w klawiaturze zacina, to trzeba ją wymienić). To może byś tak poprawił nazwę czołgu w tytule wątku. Nazwę firmy też się pisze z wielkiej litery. Cytuj
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 26 minut temu, _OldMan_ napisał: To może byś tak poprawił nazwę czołgu w tytule wątku. Nazwę firmy też się pisze z wielkiej litery. Już poprawione, zapomniałem o tym. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi