fanpancerki Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Plan jest taki żeby model skleić do wigilii . A pomalować kiedyś przy okazji odpalenia aero do jakiegoś Hmmwv. Model oceniam dobrze poza spasowaniem gąsienic z osłonami . Oczywiście js-4 jako dawny fan wota chciałem posiadać go w swojej kolekcji. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Sklejałam kiedyś IS-3M, całkiem pozytywnie go oceniam. IS-4 to żadne sci-fi, wyprodukowano około 250 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) A to nie wiedziałem nie interesowałem się nigdy czołgami pokroju Js-7, Js-4 , Object 279 itp. Ale widzę muszę uzupełnić swoją wiedzę w tym temacie. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Jeszcze w kwestii formalnej - JS (Józef Stalin) ew. IS a nie Js czy js- można Stalina nie lubić, ale ortografia obowiązuje (chyba że Koledze shift się notorycznie w klawiaturze zacina, to trzeba ją wymienić). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) I tyle ze sklejania, to chyba pierwszy model który skleiłem właściwie w 2 dni. A na malowanie JS-4 jeszcze poczeka, może nawet do lata. Szpachlówkę użyłem tylko koło jarzma działa. Ps. Teraz na zdjęciach zobaczyłem jak wyglądają zbiorniki paliwa, a z tym trzeba coś zrobić. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 W kolejnym odcinku oczywiście Hmmwv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 8 godzin temu, Michal_G napisał: Jeszcze w kwestii formalnej - JS (Józef Stalin) ew. IS a nie Js czy js- można Stalina nie lubić, ale ortografia obowiązuje (chyba że Koledze shift się notorycznie w klawiaturze zacina, to trzeba ją wymienić). To może byś tak poprawił nazwę czołgu w tytule wątku. Nazwę firmy też się pisze z wielkiej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 26 minut temu, _OldMan_ napisał: To może byś tak poprawił nazwę czołgu w tytule wątku. Nazwę firmy też się pisze z wielkiej litery. Już poprawione, zapomniałem o tym. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi