Angus73 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Witajcie, w ostatnich miesiącach popełniłem takie jeździdełko 1901, dłuuugo czekał w kolejce, aż się doczekał. Bez detatilingu silnikowego, ot taki pojazd. Jest naprawdę uroczy. Starałem się oddać konwencję "odrestautowany i w użyciu np. w słoneczne dni" Pozdrawiam, Edytowane 15 Stycznia 2021 przez Angus73 poprawa zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Fajny. Podoba mu się i plus za nietypowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Najbardziej podoba mi się widoczne rozróżnienie materiałów wykończeniowych. że drewno wygląda jak prawdziwe, metal jak metal i tak dalej. Zrobienie szprych w kołach ostatecznie decyduje, że całość wygląda realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi