Czes Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Witam.Przedstawiam moj pierwszy model w skali 1/72. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Gratuluję. To moim zdaniem bardzo trudny model do złożenia. Mały, bardzo delikatny a zwłaszcza podwozie (Trochę to widać u Ciebie w ułożeniu kół) do tego spasowanie średnie. Mam nadzieję że nie zraziłeś się do skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2021 Godzinę temu, FLECZER napisał: Gratuluję. To moim zdaniem bardzo trudny model do złożenia. Mały, bardzo delikatny a zwłaszcza podwozie (Trochę to widać u Ciebie w ułożeniu kół) do tego spasowanie średnie. Mam nadzieję że nie zraziłeś się do skali 1/72. Dzieki.Byly male przygody od początku. Jedna czesc od podwozia byla wykrzywiona i zlamana juz w ramce.Ogolnie mila zabawa i napewno cos jeszcze skleje w skali 1/72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2021 Model doczekał się podstawki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Artystycznie zmalowany, może to nie do końca moja bajka ale wygląda b fajnie, a na podstawce to już mega Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Naprawdę fajnie wygląda ten mały brzdąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 12 Lutego 2021 Autor Share Napisano 12 Lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 18:19, imek46 napisał: Naprawdę fajnie wygląda ten mały brzdąc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi