dormitor Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 BRDM deLuxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Witam! Przepraszam za totalny odkop ;) Jednak spodobał mi się ten temat - otóż poszukuję fotek czołgów T-34 przerabianych na odśnieżarki. Prawdopodobnie takie "przeróbki" były często widywane w naszych polskich górach zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 BRDM deLuxe O JA PIERDZIELE WYMIĘKAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Cytując moją Kobietę: "Pimp my czołg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi