Marwaw Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Witam, Po skończeniu Hansy wziąłem się z kolejny hydroplan z MDLotowej wystawy MOW. Klei sie fajnie, sam model jest wykonany nieco lepiej (delikatniej) niż Hansa, to co do tej pory skleiłem dobrze pasowało do siebie, a wygląda tak: Reszta zdjęć, tradycyjnie, w naszej galerii: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=44 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Fajnie robisz te silniki... trzeba będzie spróbować to podrobić . Czy wnętrze kadłuba gruntujesz tak samo jak powierzchnie zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Maja 2008 Autor Share Napisano 12 Maja 2008 Dokładnie, jakiś beż najlepiej emalia, bo łatwo potem wcierać inne kolory i pigmenty, a silnik...skopiowałem z tego co robił Konrad w Albatrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Prace trwają dalej, model prawie gotowy: Reszta zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=44 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Ufff ... mówisz że masz dużo wolego czasu ... fajnie , model też fajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Właśnie nie, muszę się wyrobić z nim do końca maja i zawieźć na Hel razem z Hansą i Albatrosem. Robię na razie jak stachanowiec i żona się złości, ale potem zrobię sobie wakacje od modelarstwa i będę się raczej udzielał jako kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi