johnrambo Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 6 Lutego 2021 Autor Share Napisano 6 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancerz Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 Czy masz moze zdjecia SNAR10 i MTBL ktorego widac na drygim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 Dziękuję bardzo za super foty kolejnej naszej 72, na pewno przyda się wszystkim, którzy planują budowę tego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 6 Lutego 2021 Autor Share Napisano 6 Lutego 2021 Ja od wiosny mam psikniętego tylko podkładem t-72 i nie wiem jak go pomalować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 16 minut temu, johnrambo napisał: Ja od wiosny mam psikniętego tylko podkładem t-72 i nie wiem jak go pomalować ... Jak to nie wiesz, tylko i wyłącznie na zielono z szachownicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancerz Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Fajny bylby walkaround pojzadow ktore sa w tle: SNAR-10, MTBL i MTBLu. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Pancerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi