blindwolf Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 Bardzo fajny model. Tworzywo dobrej jakości, kalkomanie również. Pierwszy raz widziałem też wypraski właściwie bez nadlewek. Sporo elementów jak na tak mały model. Sam bym go sobie nie kupił ( i bym żałował) ale to prezent od żony. Miała nosa :) Polecam każdemu . p.s.: na żywo się tak nie błyszczy - dopiero na zdjęciach to zauważyłem. Może kwestia oświetlenia. No chyba, że delikatnie naniosę jeszcze jedną warstwę matowego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Bardzo sympatyczny maluch, gratuluję. Jedna uwaga - jak na tak błotnistą drogą trochę suche i mało ubrudzone są koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Ciekawy modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 bardzo fajny, wspaniale, że mogę coś zobaczyc model z okresu 1 wojny swiatowej, ale ja bym go pomalował jeszcze matowym lakierem i tez troche czyste te kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindwolf Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 Ostatnio byłem ciut zajęty, ale zgodnie z sugestiami poszedł jeszcze raz mat plus trochę błota. Zawsze miałem zapędy by z błotem przesadzać, teraz przegiąłem w drugą stronę i był za czysty. A co do modeli z I wojny - jeszcze kiedyś sobie coś sprawię, by oderwać się od panzerów, shermanów i innych migów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi