Przemek Przybulewski Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Jak w tytule sprzedam figurki 1:35.Figurki są jednoelementowe. Cena w zależności od wariantu około 12-14zł sztuka Stalker: Ruscy tankiści: Ak47: CKM: M60: Inni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacektul Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Cześć Chce kupić trzy figurki z ostatnich trzech zdjęć. Po jednej sztuce każdego z nich. Proszę o informacje odnośnie kosztów przesyłki i ceny za nie. Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 37 minut temu, Jacektul napisał: Cześć Chce kupić trzy figurki z ostatnich trzech zdjęć. Po jednej sztuce każdego z nich. Proszę o informacje odnośnie kosztów przesyłki i ceny za nie. Pozdrawiam Jacek Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Cześć, jakies współczesne amerykańskie figuranty też będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Marca 2021 Autor Share Napisano 3 Marca 2021 Hej, Nie wiem. Wszystko zależy co uda mi się zdobyć. Staram się pozyskać pliki z licencją na drukowanie i sprzedaż ale z tym jest różnie, albo lowpoly, albo nie taka tematyka, albo miliony monet, albo licencja nie ta i generalnie wśród zalewu figurek ciężko znaleźć coś sensownego. Na chwilę obecną z wojaków mam tych 10 powyżej i dwóch takich (Tobie nie podpasują ale może innym): Germaniec z MG I chyba amerykaniec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Marca 2021 Autor Share Napisano 12 Marca 2021 Kilku 2-go wojennych amerykanów: Zestaw z włochami Cywilna photografka z owczarkiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi