martinello Napisano 8 Marca 2021 Share Napisano 8 Marca 2021 Dzień dobry Sprzedam lub wymienię nowy model Border Model BT-010 "Tiger i Early production" Jakoś nie odpowiada mi "Dunkelgelb" i chętnie wymienię na coś w "Olive Drab" lub na coś co używali Polacy lub pojazdy z zimnej wojny - NATO. Stan - nieruszona nówka z krzyżem rycerskim, metalową lufą i metalowymi wyrzutnikami granatów. Cena - 210 zł + przesyłka in-post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Wymieniłbym też (ewentualnie) na jakiś inny niemiecki czołg - ale pod warunkiem, że da się zrobić w polskim malowaniu (np. Panzer III) lub zdobyczny (inny tygrys) w ostateczności coś co da się zrobić w nie - niemieckim malowaniu... Edytowane 9 Marca 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Tygrys fajny ale u mnie na składzie same niemce . No jest jeszcze Fiński Stug III oraz sowieckie T-28 i KV I z hobby boss i trumpeter ale tym pewnie raczej nie zainteresuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Tom71 napisał: Tygrys fajny ale u mnie na składzie same niemce . Zawsze można kupić Do modelu w przypadku zakupu dorzucam gratis trzy figurki (te w mundurach) z zestawu -> "Stalin & Co" ICM z mojego sąsiedniego ogłoszenia. A co do zamiany - może być shwimmwagen, kubelwagen lub citroen z tamiya... Edytowane 9 Marca 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Poszło PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 Marca 2021 Autor Share Napisano 11 Marca 2021 Rezerwacja do przyszłego piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 Sprzedany. Temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi