szwabu87 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Dziś w Noc Muzeów na terenie Muzeum Lotnictwa w Krakowie można było obejżeć czołgi PT-91(z Wesołej) i Leoparda (Świętoszów) (była możliwosc wejscia do środka maszyn z czego skwapliwie skorzystałem :P ) oraz transporter IVECO na którym przyturlał sie twardy. I tu ból i apel-nie miałem APARATU!!!!! Ale tu info do innych krakusów z aparatami :P Twardy jutro dalej stoi na terenie muzeum a Leo do czasu defilady, bo koło 12-13 będzie dostepny do oglądania na błoniach. Pozdrawiam (moge dac tylko fotki z komórki jak coś) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Zapodawaj fotki jakie masz, zawsze coś Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwabu87 Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 Ostrzegałem że szału nie będzie... :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Pięknie się prezentuje TWARDZIEL, a w tle jeszcze Lisumow Li-2... Mniodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Zdjęcia nie są takie najgorsze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwabu87 Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 Ale więcej nie ma, bo sobie jednak odpuściłem... Co do ścisłości to w Krk gościły 3 Leo. Jeden w M.L. (zdjęcia), drugi na błoniach, i trzeci gdzieś w Hucie. Dziś była defilada z okazji obchodów święta Korpusu Zmechanizowanego. Defilowały Pododdziały: 6 BrygadyDesantowo-Szturmowej, 17 Brygady Zmechanizowanej, 21 Brygady Strzelców Podhalańskich, 25 Brygady Kawalerii Powietrznej, 5 Batalionu Dowodzenia, 8 Bazy Lotniczej. Z pojazdów: Rosomaki, polowe wyrzutnie rakiet RM 70, HMMWV, zestawy plot „OSA”, zestaw plot ZU-23-2. Na błoniach do obejżenia honkery, hammery, star 944, leopard, i przyczepka z agregatem :P A! I miałem aparat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 No to na co czekasz,..... FOTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Dwa HUMMVEE i 2 Honkery stały dzisiaj przed Galerią Krakowską. Zdjęcie w podpisie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Dwa HUMMVEE i 2 Honkery stały dzisiaj przed Galerią Krakowską. Zdjęcie w podpisie Coś podpis nie działa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwabu87 Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 OK jutro wiecej fotek, dzis net kijowo chodzi ;/ Jutro jak sie uda będzie STAR 944DK pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Coś podpis nie działa... Jak nie działa, jak to moja panna za KMem HUMMVEE? Reszty nie było co fotografować, zdjęć HUMMVEE i Honkerów na forum jest od groma. A temat i tak zobaczyłem, jak wróciłem do domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exito Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Witam Linki do zdjęć Twardego i Leoparda które zrobiłem w Muzeum Lotnictwa w Krakowie Edit. Wstawiaj zdjęcia a nie linki. Tak jest wygodniej dla forumowiczów... Linki zamieniliśmy na zdjęcia... Admin. Pozdrawiam Darek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Świetne zdjęcia ubrudzonego Leo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truckman Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Co oni tak się nim chwalą nie dam głowy ale u nas ostatnio był chyba ten sam n abitwie Wyrskiej mozę ktoś słyszał?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwabu87 Posted June 18, 2008 Author Share Posted June 18, 2008 Ja i tak wole twardego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts