szwabu87 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Dziś w Noc Muzeów na terenie Muzeum Lotnictwa w Krakowie można było obejżeć czołgi PT-91(z Wesołej) i Leoparda (Świętoszów) (była możliwosc wejscia do środka maszyn z czego skwapliwie skorzystałem :P ) oraz transporter IVECO na którym przyturlał sie twardy. I tu ból i apel-nie miałem APARATU!!!!! Ale tu info do innych krakusów z aparatami :P Twardy jutro dalej stoi na terenie muzeum a Leo do czasu defilady, bo koło 12-13 będzie dostepny do oglądania na błoniach. Pozdrawiam (moge dac tylko fotki z komórki jak coś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Zapodawaj fotki jakie masz, zawsze coś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Ostrzegałem że szału nie będzie... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Pięknie się prezentuje TWARDZIEL, a w tle jeszcze Lisumow Li-2... Mniodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Zdjęcia nie są takie najgorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Ale więcej nie ma, bo sobie jednak odpuściłem... Co do ścisłości to w Krk gościły 3 Leo. Jeden w M.L. (zdjęcia), drugi na błoniach, i trzeci gdzieś w Hucie. Dziś była defilada z okazji obchodów święta Korpusu Zmechanizowanego. Defilowały Pododdziały: 6 BrygadyDesantowo-Szturmowej, 17 Brygady Zmechanizowanej, 21 Brygady Strzelców Podhalańskich, 25 Brygady Kawalerii Powietrznej, 5 Batalionu Dowodzenia, 8 Bazy Lotniczej. Z pojazdów: Rosomaki, polowe wyrzutnie rakiet RM 70, HMMWV, zestawy plot „OSA”, zestaw plot ZU-23-2. Na błoniach do obejżenia honkery, hammery, star 944, leopard, i przyczepka z agregatem :P A! I miałem aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 No to na co czekasz,..... FOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Dwa HUMMVEE i 2 Honkery stały dzisiaj przed Galerią Krakowską. Zdjęcie w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Dwa HUMMVEE i 2 Honkery stały dzisiaj przed Galerią Krakowską. Zdjęcie w podpisie Coś podpis nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 OK jutro wiecej fotek, dzis net kijowo chodzi ;/ Jutro jak sie uda będzie STAR 944DK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Coś podpis nie działa... Jak nie działa, jak to moja panna za KMem HUMMVEE? Reszty nie było co fotografować, zdjęć HUMMVEE i Honkerów na forum jest od groma. A temat i tak zobaczyłem, jak wróciłem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exito Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Linki do zdjęć Twardego i Leoparda które zrobiłem w Muzeum Lotnictwa w Krakowie Edit. Wstawiaj zdjęcia a nie linki. Tak jest wygodniej dla forumowiczów... Linki zamieniliśmy na zdjęcia... Admin. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Świetne zdjęcia ubrudzonego Leo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Co oni tak się nim chwalą nie dam głowy ale u nas ostatnio był chyba ten sam n abitwie Wyrskiej mozę ktoś słyszał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Ja i tak wole twardego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi