halset Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 (edytowane) Model kupiony z zamiarem sklejenia na szybko, żeby trochę sumienie uspokoić, że jednak czasami zdarza się zrobić model do końca Model dostał jedynie kilka spawów, fakturę i uchwyty z drutu. Jedynym kupionym dodatkiem były, a raczej miały być siatki na grill firmy Royal Model. Może ja jestem jakiś głupi, ale za nic oba elementy z zestawu mi do siebie nie pasują: [img]https://i.imgur.com/w6y4nUq.jpg[/img] Dlatego radziłbym uważać - siatki poszły do kosza i został plastik. A tak wyszedł sam model: Edytowane 25 Marca 2021 przez halset 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Jak "na odpiernicz"- to nie ma o czym pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Ot-frontowwszczik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Piękny model. Chciałbym umieć tak sklejać ,,na odpiernicz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 A co tu jest "na odpiernicz" zrobione? Nic nie mogę znaleźć. Generalnie nie lubię modeli mocno ubrudzonych błotem bo w większości przypadków wygląda to sztucznie to u Ciebie to błoto według mnie wygląda bardzo realistycznie. Więc nie lubię go ale podoba się. Według moich standardów podstawka trochę za mała ale to jest oczywiście kwestia gustu a w niektórych przypadkach kwestia miejsca na półce. Dla mnie ma tylko jedną "poważną" wadę. Nie ma orzełków. Ode mnie w skali 5 stopniowej 5,5. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 26 Marca 2021 Autor Share Napisano 26 Marca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Endrju napisał: A co tu jest "na odpiernicz" zrobione? Nic nie mogę znaleźć. Może powinienem uściślić, że chodziło bardziej o merytorykę i waloryzację. Model został sklejony prawie prosto z pudełka, ignorując błędy zestawu w niecały tydzień (nie licząc malowania), bez wspierania się zupełnie zdjęciami i dokumentacją, troche wbrew sobie żeby tylko go skończyć, co może być odebrane jako pójście na łatwiznę Edytowane 26 Marca 2021 przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Wygląda przyjemnie. Fajna kolorystyka i teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Aż się boję zapytać jak będzie wyglądał model do którego się przyłożysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Nieźle odpierniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi