Xmen Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2021 28 minut temu, WujekAlice napisał: Jak ci rąk zacznie brakować do czytania gazety, to pogadamy. Raczej nie pogadamy. 28 minut temu, WujekAlice napisał: trzeba zamienić zabawki na większe? Jak powiedziałem nie to nie. I skończmy dyskusję na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 22:21, Adamo722 napisał: Raczej taka kolej rzeczy z wiekiem Jakby tak patrzeć to w moim przypadku skala 1:1 to chyba za mała? A sam model jak najbardziej OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 21 godzin temu, jmx62 napisał: Jakby tak patrzeć to w moim przypadku skala 1:1 to chyba za mała? A sam model jak najbardziej OK Ja chyba parę lat młodszy jestem ale skala 2:1 jest już za mała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi