SnajperTBG Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Witam. Kiedyś miałem ochotę na Maxxpro o nazwie własnej "Lalunia" używanego przez nasze WP na misji. Co do modelu to bidny wypust kinetica modernizowany zestawem voyager,kołami def model,kalkami toro,antenami rb model i paroma dodatkami których już nie pamiętam Finalnie wyszła taka bryczka Przy budowie modelu miałem sporo braków i niedociągnięć. Merytorycznie to nie jest w 100% odpowiednik oryginału. Miłego oglądania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Widzę, że się dorwałeś do pędzla (pamiętam, że kolejka golasów do malowania półce długa). Coś mi z washem nie gra (pokrywa maski), ale całość przyjemny odbiór. Ewidentnie brakuje mi kurzu na kołach. W galerii jest Maxx Pro wyglądający świetnie. Może trochę więcej odwagi przy kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2021 A no dorwałem się na weekend w poczekalni 21 modeli Boję się przesadzić z kurzem żeby efektu nie zepsuć. A co z maską nie tak? Wash poszedł we wgłębienia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Miałem na myśli to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 to druga "Lalunia" którą znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2021 Gerd nie ukrywam że Twoja "Lalunia" była dla mnie inspiracją Lecz wykonałem ją ciut inaczej i bez takiej klasy jak Ty Kolejnym męczącym projektem będzie berdek-szakal w barwach 2 Hrubieszowskiego Pułku Rozpoznawczego w którym miałem przyjemność kiedyś służyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Cieszę się że dokumentacja okazała się przydatna i że jest kolejna Lalunia. Męczącym? Myślałem że to radocha. Do Szakala czy screch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Radochę miałem jak kleilem nie powiem że nie berdek to szakal od hussara. Lecz przyjdzie poczekać bo mam zawsze pecha do żywic że albo przyjdzie coś połamane albo czegoś producent w pudełko nie wsadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 to jest nas dwóch takim zezowatym szczęściem, ja świnię (Szakala - Oliwia) dłubałem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi