wojtek78555 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Tamiya 35359 U.S. Medium Tank M4A3E8 Sherman - 89th Tank Battalion Witam wszystkich Przedstawiam wam mojego amerykańskiego diabła . Liczę na ewentualną krytykę Zapraszam na mój profil FB : https://www.facebook.com/wojartmodel/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Więcej zdjęć, więcej zbliżeń, więcej ostrości poproszę - na krytykę trzeba zasłużyć ;)... Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 W wolnej chwili spróbuje zrobić kilka zdjęć. Nie wiem czy sprzęt mi na to pozwoli bo aktualnie telefon którym jeszcze mogłem cokolwiek zrobić mam cały zbity i matryca poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 mi sie podoba ale wiecej zdjec by sie przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi