adize Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 (edytowane) Oto mój kolejny model. Jest parę niedociągnięć, ale w końcu człowiek uczy się na własnych błędach . Kolor - Midnight Blue Zero Paints Lakier bezbarwny - Model Master Gloss oraz fototrawione siatki i metalstickery. Relacja z budowy: KLIK Fotki wnętrza: Samochód: Podwozie: Zdjęcia są takie sobie, ponieważ nie było dziś słońca. Jak tylko będzie ładniejsza pogoda porobię jeszcze parę zdjęć. Pozdrawiam, Ada Edytowane 20 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Maja 2008 No gratulacje. Pięknie wypolerowany lakier, model też ładnie się prezentuję. Chyba jak będę robił Ferrari, zakupię z pomocą Koksika te farbki Zero Paints. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 O fajnie ci wyszedł ten skylline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 No no no , do koksika to brakuje jeszcze jedno niebo , ale twój nissan jest tez przepiękny , pokazałaś co umiesz i za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Chyba jak będę robił Ferrari, zakupię z pomocą Koksika te farbki Zero Paints. Jawkers nie ma problemu możemy nawet zrobić swoje ferrari razem we wspólnym poście - jaki model Ferrari będziesz robil? Co do modelu - fajnie wszystko, ale....: mogłaś w przednich fotelach wywiercic dziury na otwory na pasy - 5 minut roboty a wygląda to bardziej realistycznie. Po drugie mogłaś zeszlifować lakier na równo i wtedy wypolerować lakier - efekt duuużo lepszy! Mogłaś też pomalować siatki w zderzaku i klosze lamp na czarno - wyglądają zabawkowo teraz. To ogólnie co mi się rzuciło w zmęczone oczęta Ogólnie gratulcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Piękny model Nissana , pewnie w realu wygląda jeszcze ładniej niż na fotkach pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Maja 2008 Jawkers nie ma problemu możemy nawet zrobić swoje ferrari razem we wspólnym poście - jaki model Ferrari będziesz robil? Dobry pomysł, tylko muszę dokończyć Volvo i kupić troszkę chemii, min te farbki. Będę kleił Enzo. I potrzebował bym właśnie farbkę w kolorze żółtym, lub czerwonym. Adize, może też się dołączysz ze swoją Testarossą i bądzie temat "Trio Ferrari", lub "Ich Troje"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Adize robisz ogromne postępy w budowie modeli i coraz ładniej ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Co do modelu - fajnie wszystko, ale....: mogłaś w przednich fotelach wywiercic dziury na otwory na pasy - 5 minut roboty a wygląda to bardziej realistycznie. Po drugie mogłaś zeszlifować lakier na równo i wtedy wypolerować lakier - efekt duuużo lepszy! Mogłaś też pomalować siatki w zderzaku i klosze lamp na czarno - wyglądają zabawkowo teraz. To ogólnie co mi się rzuciło w zmęczone oczęta Następnym razem wywiercę otwory na pasy - po prostu o tym nie pomyślałam . Co do siatek, to chciałam aby zostały srebrne, ponieważ bardziej podobały mi się w takim kolorze. Napisałeś, aby pomalować klosze lamp na czarno - chodzi ci o uszczelki lamp ? Adize, może też się dołączysz ze swoją Testarossą i bądzie temat "Trio Ferrari", lub "Ich Troje"? Ależ oczywiście, nie mam nic przeciwko . Tylko musimy się konkretnie zgadać kiedy zaczynamy itp. A wasze ferrari są w skali 1:24? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2008 A wasze ferrari są w skali 1:24? Mój jest w skali 1:24. Tutaj jest In-box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Tak chodziło mi o uszczelki lamp. Moje Ferrari F430 również jest w skali 1/24. Ja jestem gotowy i czekam na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mi sie podoba. Bardzo wyczerpująca wypowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Jurasss napisał to samo i nie było problemu... Adize model pierwsza klasa. Nie popsułaś mojego wizerunku tej marki więc jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi