rudy0007 Napisano 18 Maja 2021 Share Napisano 18 Maja 2021 9 godzin temu, abtb napisał: I tu mam dylemat - czy w najbliższy łykend zamykać temat czy jeszcze jednak pociągnąć i zrobić kolejnego "śledzika". Dajcie szansę i mi się wykazać i uzupełnić kolekcję o 'mega wspólną' kolekcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Maja 2021 Autor Share Napisano 19 Maja 2021 7 godzin temu, rudy0007 napisał: Dajcie szansę i mi się wykazać Ale że co? Ktoś kolegę "blokuje"? Narzędzia z rąk wyrywa czy klej schował do szuflady? Ja to tak po cichu liczyłem, że coś tam raz na dwa - trzy miesiące wrzucisz a nie tylko płytki, kafle i parapety A wracając do tematu wieszcz Helmut rzekł mi: "Masz trzy tygodnie - tydzień na zlepienie, tydzień na pomalowanie i tydzień na chemię. A potem galeria" I tak też się stanie Tak więc w ten łykend tylko kawa. Śledź nr 15 otrzymuje nr 16 i czeka na swój pokaz grzecznie na półce wśród towarzyszy z ławicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Ale na koniec, niezależnie od tego jak będzie liczna ta ławica, będzie zbiorowa galeria? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Maja 2021 Autor Share Napisano 19 Maja 2021 3 minuty temu, jmx62 napisał: będzie zbiorowa galeria? OCZYWIŚCIE. Bez takiego podsumowania cała praca poszła by na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Taki filmik o Starfighterach Luftwaffe, może ktoś sobie chętnie obejrzy https://youtu.be/aKv9lsdln7E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 Piękny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi