SnajperTBG Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Co tu dużo pisać że kola zestawowe są jakie są i bez oznaczeń. Postanowilem więc stworzyć własne. I tu juz są oznaczenia(ciut przerobione) Za namową kolegi postanowiłem ze mogę zrobić każdemu takowe do jego modelu. Cena to 60zl dla kolegów z forum. Mam możliwość wyrobu kół do współczesnej pancerki w 1.35(matv,ural,iskander, tochka, husky, humvee, man, kamaz, itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Cześć. Interesują mnie koła do MAN. Możesz pokazać jaki ma bieżnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Dobrze wiedzieć! W razie potrzeby będę uderzał! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Jeżeli możesz wrzuć trochę zdjęć innych kół jakie masz w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 23 Maja 2021 Autor Share Napisano 23 Maja 2021 W dniu 22.05.2021 o 00:25, Ritter napisał: Jeżeli możesz wrzuć trochę zdjęć innych kół jakie masz w ofercie. Jest tego sporo. Napisz na pw czego potrzebujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Kółka do MAN-a dojechaly. Dzięki. Edytowane 27 Maja 2021 przez seven up 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi